Home Gaming Baldur’s Gate 3 op Xbox Series X/S krijgt ondersteuning voor cross saves met de PS5

Baldur’s Gate 3 op Xbox Series X/S krijgt ondersteuning voor cross saves met de PS5

by Mark van Truijen

Hoewel het even leek alsof Baldur’s Gate 3 mogelijk pas volgend jaar beschikbaar zou zijn voor de Xbox Series X/S, heeft Larian Studios onlangs bevestigd dat de geprezen RPG inderdaad in 2023 naar de Xbox zal komen, waarbij splitscreen co-op niet wordt ondersteund op de Xbox Series S. De studio bevestigde ook dat de Xbox-versie van het spel cross-save ondersteuning zal bieden met de pc, hoewel Michael Douse, de directeur van publicatie bij Larian Studios, sindsdien heeft verduidelijkt dat dit niet alles zal zijn.

Op Twitter bevestigde Douse dat de Xbox-versie van Baldur’s Gate 3 ook cross-save compatibiliteit zal hebben met de PS5-versie, naast de pc-versie. Dankzij het Larian-accountsysteem zal een opgeslagen bestand op het ene platform compatibel zijn op alle platforms, hoewel je natuurlijk wel een Larian-account moet aanmaken.

Larian Studios heeft onlangs ook de eerste grote patch voor Baldur’s Gate 3 uitgebracht, met meer dan 1.000 fixes en verbeteringen voor het spel. Lees meer hierover via de daarvoor bestemde kanalen.

Baldur’s Gate 3 is op dit moment alleen beschikbaar op pc. De PS5-versie wordt op 6 september gelanceerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x