Home Gaming Killing Floor 3 is aangekondigd op Opening Night Live

Killing Floor 3 is aangekondigd op Opening Night Live

by Sven

Bijna zeven jaar na de eerste release van Killing Floor 2 heeft Tripwire Interactive Killing Floor 3 aangekondigd tijdens Gamescom Opening Night Live. De game speelt zich af in 2091 en laat Horzine opnieuw zien, dit keer terwijl ze een leger van Zeds creëren om hun biedingen uit te voeren. Als speler maak je deel uit van Nightfall, een rebellen groep, die vecht voor het voortbestaan van de mensheid.

Deze coöperatieve first-person shooter stelt je in staat om samen met maximaal vijf andere spelers de strijd aan te gaan tegen de hordes Zeds. Hierbij ontgrendel je nieuwe wapens en vaardigheden. De game komt beschikbaar op Xbox Series X/S, PS5 en PC via zowel Steam als de Epic Games Store, maar er is nog geen specifieke releasedatum genoemd. Je kunt de officiële website bezoeken en je aanmelden om updates per e-mail te ontvangen.

Wat betreft Killing Floor 2, deze game is beschikbaar voor PS4, Xbox One en PC. Gedurende zijn levensduur heeft het meerdere updates gekregen met nieuwe evenementen, vijanden, wapens en meer. We zullen zien hoe de benadering van een verre toekomst uitpakt in het vervolg, dus blijf op de hoogte voor meer nieuws.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x