Home Gaming Black Myth: Wukong laat zich verder zien op Gamescom Opening Night Live

Black Myth: Wukong laat zich verder zien op Gamescom Opening Night Live

by Sven

Game Science heeft zojuist een nieuwe trailer uitgebracht voor hun aankomende actie/avonturenspel Black Myth: Wukong. De trailer werd onthuld tijdens Gamescom Opening Night Live en kun je hieronder bekijken.

Naast het bieden van een goed beeld van de visuele stijl en de algemene sfeer van Black Myth: Wukong, geeft de trailer ons ook een behoorlijk goede indruk van het real-time actiegameplay. Terwijl er een snelle opeenvolging van verschillende gevechten te zien is, ligt de focus uiteindelijk op een enkele vijand.

De vijand die in de trailer wordt getoond lijkt op een eindbaasgevecht en maakt gebruik van verschillende aanvallen die de protagonist op verschillende manieren moet ontwijken. Het gevecht culmineert in een massieve sprongaanval die door de hoofdrolspeler wordt uitgevoerd.

Black Myth: Wukong staat gepland voor release op PC, PS5 en Xbox Series X/S. Hoewel het spel nog geen specifieke releasedatum heeft, valt het binnen het raamwerk van de zomer van 2024. Een voorproefje dat eerder deze week werd uitgebracht, onthulde behoorlijk wat details over de gevechtsmechanismen en missiestructuur van het spel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x