Home Gaming Bouw je eigen knotsgekke wagentje en rijden maar!

Bouw je eigen knotsgekke wagentje en rijden maar!

by Mark van Truijen

Wat voor wagentje ga jij bouwen? Gebruik de 7 magnetische speelblokken om je eigen coole creaties te bouwen, of probeer het wagentje na te bouwen zoals weergegeven op één van de 24 opdrachten. Het wagentje zelf heeft 2 verschillende zijden die elk als basis gebruikt kunnen worden om te beginnen te bouwen. Combineer Build & Drive met alle andere SmartMax sets en oefen fijne motorische vaardigheden, balans en fantasie! Uren speel- en bouwplezier verzekerd!

Eerder heb je al kennis kunnen maken met My First People en My First Pirates van SmartMax, maar wist je dat de My First lijn nog veel uitgebreider is? Zo kunnen jonge kinderen nu aan de slag met My First Build & Drive, de nieuwe uitbreiding in de My First lijn van SmartMax met wagentjes die ze helemaal zelf kunnen samenstellen! Of ze deze nou volledig zelf verzinnen of de wagentjes uit de opdrachtkaartjes proberen na te maken, het kan allemaal. Deze set mag dan ook zeker niet ontbreken in je SmartMax collectie, mede doordat de SmartMax producten compatibel met elkaar zijn. Zo raakt je kleintje nog lang niet uitgespeeld!

Inhoud: 1 voertuig met 2 speelbare (bouw-)zijden, 7 magnetische speelblokken, 12 dubbelzijdige stevige opdrachtkaarten.
Skills: Fantasie en creativiteit, fijne motoriek, taal- en communicatie, kleur & vormherkenning, balanceren en stapelen.Kies een opdrachtkaartEr zitten maar liefst 24 verschillende opdrachtkaartjes in de My First Build & Drive set waarop wagentjes staan afgebeeld die je kind kan samenstellen. De eerste kaartjes beginnen makkelijk, maar worden steeds complexer. Zo kan je kind op speelse wijze ontdekken welke variaties van de wagentjes er allemaal zijn en ben je verzekerd van uren aan speelplezier!Bouw het wagentje naZodra je kind een kaartje heeft uitgekozen met een toffe wagen die ze willen namaken, kan het bouwen beginnen! Gebruik de verschillende blokjes, vormpjes en kleurtjes om het wagentje zo goed mogelijk na te bouwen. Lukt het om de wagen er net zo uit te laten zien als op het opdrachtkaartje?Hoppa, gelukt!Is het je kind gelukt om het wagentje net zo na te bouwen als op het opdrachtkaartje staat afgebeeld? Gefeliciteerd! En niet getreurd want de speelsessie is nog niet voorbij, er zijn in totaal namelijk 24 verschillende opdrachtkaartjes met wagentjes om na te bouwen. Natuurlijk hoeft je kind deze niet te gebruiken en mag je ook je eigen fantasie erop loslaten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x