Home Gaming Nieuwe Loddlenaut trailer toont je allemaal schattigheid

Nieuwe Loddlenaut trailer toont je allemaal schattigheid

by Pim, Sel

Het knusse spel waarin wezens worden grootgebracht en vervuiling wordt opgeruimd, genaamd Loddlenaut, ontwikkeld door Moon Lagoon en uitgegeven door Secret Mode, heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht die zich richt op de levenscyclus van de gelijknamige loddle-wezens.

In de nieuwe trailer, onthuld tijdens The Re-MIX Online Showcase, worden spelers voorgesteld aan de basisprincipes van het opruimen en verzorgen van loddles. Door een loddle fruit te voeden, wordt zijn evolutie in gang gezet, waarbij loddles veranderen in verschillende vormen, afhankelijk van wat ze gevoed krijgen. Loddles zullen ook eieren leggen in bloeiende leefomgevingen, waardoor spelers een wirwar van loddles kunnen laten groeien en verzorgen terwijl ze de vervuiling uit de onderwaterwereld van GUP-14 verwijderen.

Naast het verzorgen van loddles, zullen spelers de wereld van GUP-14 moeten opruimen door vervuiling weg te blazen en afval te verzamelen, dat kan worden omgezet in nieuwe technologie om de gunk te bestrijden.

Loddlenaut staat gepland voor release op Steam later in 2023. Een demo met het gebied Flotsam Flats van het spel – en verschillende loddles die wachten om bevriend te worden – is nu beschikbaar op Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x