Home Gaming Mortal Kombat 1’s campaign zal ongeveer zo lang zijn als die van Mortal Kombat X en 11’s

Mortal Kombat 1’s campaign zal ongeveer zo lang zijn als die van Mortal Kombat X en 11’s

by Mark van Truijen

De singleplayer-verhaalmodi zijn meestal de zwakste delen van de meeste vechtspellen, maar de Mortal Kombat-franchise is traditioneel de grootste uitzondering op die regel. Mortal Kombat 1, dat binnenkort wordt uitgebracht, lijkt die traditie voort te zetten, en de belofte van een nieuwe en herstarte universum heeft de fans van de serie zeker meer dan een beetje opgewonden gemaakt – maar hoe lang zal de verhaalmodus van het spel zijn?

De vraag werd onlangs gesteld aan Mortal Kombat co-creator en NetherRealm Studios-baas Ed Boon, die bevestigde dat de verhaalmodus in Mortal Kombat 1 ongeveer even lang zal zijn als de campagnes in Mortal Kombat X en Mortal Kombat 11. De campagnes van beide spellen duurden gemiddeld ongeveer 5-6 uur, maar konden tot wel 16-17 uur duren met optionele inhoud inbegrepen, dus je kunt verwachten dat Mortal Kombat 1 een vergelijkbare hoeveelheid inhoud zal hebben in zijn verhaalmodus.

Onlangs heeft NetherRealm Studios tijdens San Diego Comic-Con bevestigd dat Li Mei, Tanya en Baraka deel zullen uitmaken van de belangrijkste selectie in Mortal Kombat 1, en dat Homelander van The Boys, Peacemaker van DC en Omni-Man van Invincible als gastpersonages zullen worden toegevoegd aan het spel als post-launch DLC. Een derde trailer die nog niet openbaar is vrijgegeven, toonde ook Reiko en Motaro.

Mortal Kombat 1 wordt uitgebracht op 19 september voor PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x