Home Gaming Ratchet and Clank: Rift Apart’s PC Port heeft moeite op een PS4 HDD

Ratchet and Clank: Rift Apart’s PC Port heeft moeite op een PS4 HDD

by Mark van Truijen

Toen werd aangekondigd dat de pc-poort van Ratchet and Clank: Rift Apart geen SSD nodig zou hebben op de minimale instellingen, werden er veel herinneringen uitgegeven over hoe ontwikkelaar Insomniac Games de SSD van de PS5 benadrukte in de aanloop naar de oorspronkelijke lancering van het spel, en beweerde dat het specifiek met die hardware in gedachten was ontworpen. Zoals het blijkt, was Rift Apart waarschijnlijk toch niet in staat om goed (of helemaal niet) te draaien op een PS4.

Digital Foundry heeft onlangs haar technische analyse van de pc-poort van Rift Apart, ontwikkeld door Nixxes Software, gepubliceerd, waarin ze het spel probeerden te draaien op een pc die voldoet aan de minimale systeemvereisten, maar aangesloten was op een PS4 HDD. De resultaten waren verre van indrukwekkend – hoewel het spel kan draaien, stottert het behoorlijk en duurt een enkele dimensionale overgang – die normaal gesproken een paar seconden in beslag zou moeten nemen – minstens een minuut. Bekijk de clip hieronder.

De pc-poort van Ratchet and Clank: Rift Apart is nu beschikbaar. Het spel is ook volledig geoptimaliseerd voor de Steam Deck.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x