Home Gaming Armored Core 6: Fires of Rubicon ontvangt 12 minuten aan gameplay

Armored Core 6: Fires of Rubicon ontvangt 12 minuten aan gameplay

by Mark van Truijen

FromSoftware heeft meer dan 12 minuten gameplaybeelden onthuld voor zijn aankomende mech-combatspel, Armored Core 6: Fires of Rubicon. Het laat de speler C4-621 besturen terwijl ze zich wagen in de desolate Rubicon 3 en vechten tegen vijandige Armored Cores voordat ze oog in oog komen te staan met een enorme helikopterbaas.

Vervolgens wordt het aanpassingsscherm getoond, waar spelers verschillende rugzakelementen kunnen uitrusten om bij hun speelstijl te passen. Er is een hoofdmissie waarin je een enorme Strider moet uitschakelen. Terwijl de speler met hoge snelheid door het stoffige landschap gaat en vijanden uitschakelt, komen ze aan bij de torenhoge machine. Eerst moet een poot worden vernietigd om de beweging te stoppen.

Hierdoor kunnen ze naar het dek gaan om de subgeneratoren uit te schakelen. Submissies komen ook op en betrekken samenwerken met geallieerde AC’s. Spelers zullen doelstellingen voltooien zoals het beschermen van doelen, informatie verzamelen en vijanden doden, uiteindelijk komen ze tegenover andere bekwame piloten te staan.

De preview eindigt met een eindbaasgevecht tegen een massieve AC met raketten, vlammenwerpers en meer. Armored Core 6: Fires of Rubicon komt uit op 25 augustus voor Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en PC. Hoewel FromSoftware het niet heeft bevestigd, kun je verwachten dat er PvP-ondersteuning is voor maximaal zes spelers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x