Home Gaming Remnant 2 nu beschikbaar voor PC, PS5 en Xbox Series S/X

Remnant 2 nu beschikbaar voor PC, PS5 en Xbox Series S/X

by Pim, Sel

REMNANT II is nu beschikbaar voor PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S van Gearbox Publishing en Gunfire Games. De opvolger van de bestverkopende game Remnant: From the Ashes, REMNANT II is een third-person actie-survival shooter die de laatste overblijfselen van de mensheid tegenover angstaanjagende krachten van het kwaad plaatst. De titel evolueert het co-op survival shooter-genre met nieuwe, ongeziene werelden vol dodelijke verrassingen en ontmoetingen. Doe mee aan de strijd om de mensheid te redden in een dynamisch gegenereerde wereld vol met vertakkende questlijnen, unieke buit en overweldigende kansen die exploratie en herspeelbaarheid aanmoedigen, zowel alleen als in co-op met drie personen. Spelers zullen hun eigen speelstijl bepalen met een uitgebreid Archetype-klassensysteem en een breed scala aan wapens, pantser en speciale augmentaties terwijl ze hardbevochten uitdagingen overwinnen om het uitsterven van de mensheid af te wenden.

REMNANT II dompelt spelers onder in een verwoeste wereld die een mix van methodisch en hectisch gevecht op afstand en melee tegen sluwe vijanden en meedogenloze eindbaasgevechten vereist. Betreed het strijdtoneel als een eenzame wolf of vergroot je kansen door samen te werken met twee vrienden om uitdagende hindernissen te overwinnen. Telkens wanneer spelers een nieuwe speelsessie van REMNANT II beginnen, worden ze in een nieuwe wereld geplaatst, gebouwd uit een breed scala aan locaties, vijanden, NPC’s, bazen en wapens. Deze dynamisch opgebouwde levels zorgen voor unieke ervaringen, omdat elementen organisch in de wereld en het verhaal zijn verweven.

Een bijgewerkt Archetype-systeem geeft spelers meer flexibiliteit voor hun speelstijl en stelt groepen in staat om unieke passieve vaardigheden en verbluffende krachten beter op elkaar af te stemmen in coöp-spel of om Archetypes te combineren voor hybride speelstijlen. Met precisie gerichte schoten, krachtige melee-aanvallen van dichtbij, waardevolle teamondersteuning, of het inzetten van hun betrouwbare hond als metgezel tegen een horde beesten, stelt REMNANT II spelers in staat om hun personage aan te passen zoals ze willen spelen.

“Gunfire Games heeft een razend spannende coöp-schietervaring gecreëerd die het genre naar een hoger niveau tilt dan wat REMNANT: From the Ashes zo geliefd maakte bij fans”, zei Yoon Im, president van Gearbox Publishing San Francisco. “Het was een eer om opnieuw samen te werken met dit getalenteerde team aan deze geweldige franchise. Met REMNANT II hebben ze een echt bijzondere game ontwikkeld waarvan we weten dat fans er absoluut van zullen houden.”

“Gunfire Games streeft ernaar games te creëren die wij, als fans van videospellen, graag willen spelen”, zei David Adams van Gunfire Games. “We zijn trots op wat we hebben kunnen bereiken met REMNANT II in zijn meeslepende wereldontwerp, boeiende ontmoetingen en brede scala aan unieke Archetypes om als te spelen. We zijn ook erg dankbaar voor alle fans die ons gevolgd zijn vanuit REMNANT: From the Ashes en verwelkomen nieuwe fans in de wereld van REMNANT.”

Fans kunnen kiezen uit drie opties bij de aanschaf van REMNANT II van PlayStation® Network, Xbox Network, Steam of Epic Games Store:

Standaardeditie – $ 49,99
Basisgame – Geniet van REMNANT II met een digitale kopie van het spel.

Deluxe-editie – $ 59,99
Inhoud van de standaardeditie Drie REMNANT: From the Ashes harnassen – Elder, Void en Radiant harnassen

Ultimate Edition – $ 69,99
Inhoud van de Deluxe-editie
Survival Pack – Begin het spel met verschillende verbruiksartikelen om je een voorsprong te geven tegen krachtige vijanden. DLC-bundel – Ontvang drie DLC-pakketten voor REMNANT II. Meer details over de DLC-pakketten worden op een later tijdstip bekendgemaakt. Alle DLC wordt verwacht binnen een jaar na de lancering beschikbaar te zijn.

REMNANT II is beschikbaar op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S met een ESRB-beoordeling van “M” voor volwassenen. Voor meer informatie over REMNANT II, bezoek: https://www.remnantgame.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x