Home Gaming Atlas Fallen brengt nieuwe trailer uit

Atlas Fallen brengt nieuwe trailer uit

by Mark van Truijen

Jarenlang is er veel verwachting geweest voor de actie-RPG Atlas Fallen. In een zojuist uitgebrachte trailer heeft de ontwikkelaar verdere details gegeven over wat je op dat gebied kunt verwachten.

Een goddelijke handschoen zal dienen als je belangrijkste hulpmiddel in het gevecht van Atlas Fallen, en met zijn vermogen om zand in verschillende vormen te veranderen, krijg je toegang tot drie verschillende wapens, waarvan je er twee tegelijkertijd kunt uitrusten. Die drie wapens zijn een massieve en veelzijdige zandkrommer, een zweep gericht op lange afstand en de specialistische knokkelstof voor gevechten van dichtbij. Naarmate je vordert in het spel, kun je ook wapens evolueren en versterken, waardoor ze groter en dodelijker worden.

Spelers zullen ook rekening moeten houden met een Momentum-meter. Elke succesvolle aanval vult de meter een beetje op, waardoor je krachtige vaardigheden, aanvallen en speciale effecten krijgt. Er zal echter ook een risico-beloningmechanisme zijn, want hoewel je wapens krachtiger worden naarmate je Momentum toeneemt, zul je ook kwetsbaarder worden voor schade.

Naast de actie van moment tot moment, stelt Atlas Fallen spelers ook in staat om dieper in te gaan op het bouwen van hun personage. Er zullen meerdere verschillende pantseruitrustingen zijn om te verzamelen, elk met hun eigen unieke statistieken, terwijl ze natuurlijk ook upgradebaar zijn. Er zijn ook meer dan 150 Essence Stones om te vinden en uit te rusten, elk met alles van speciale aanvalsvermogens tot buffs, debuffs en meer. Er zijn ook bonussen, statistiekupgrades en meer.

De trailer biedt ook details over de vele soorten vijanden waarmee je te maken krijgt, van kleinere tegenstanders tot grote en angstaanjagende bazen, en geeft aan hoe, vergelijkbaar met Monster Hunter, spelers specifieke lichaamsdelen kunnen targeten bij het vechten tegen monsters om ze op verschillende manieren uit te schakelen, unieke buit te laten vallen en specifieke aanvallen verbonden aan die lichaamsdelen teniet te doen. Bekijk de trailer hieronder voor meer details.

Voor meer informatie over Atlas Fallen, zorg ervoor dat je de recente uitgebreide gameplay-presentatie en een gameplay-trailer die zich richt op aanpassing en pantser, bekijkt, of lees meer over hoeveel inhoud het spel zal bieden. Je kunt ook meer te weten komen over de setting, het gevecht, hoe het de moeilijkheidsgraad zal aanpakken en meer in ons recente interview met Deck13-managing director en Atlas Fallen-creatief directeur Jan Klose hier.

Atlas Fallen wordt uitgebracht op PS5, Xbox Series X/S en pc op 10 augustus. Het zal draaien op 4K/30 FPS en 1440p/60 FPS modi op PS5 en Xbox Series X.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x