Home Gaming Honkai: Star Rail – Versie 1.2 is Live, nieuwe video toont Blade

Honkai: Star Rail – Versie 1.2 is Live, nieuwe video toont Blade

by Mark van Truijen

De nieuwste inhoudsupdate voor miHoYo’s Honkai: Star Rail is live. Versie 1.2, genaamd “Zelfs onsterfelijkheid eindigt”, voegt twee nieuwe gebieden toe en gaat verder met het hoofdverhaal op de Xianzhou Luofu. Het voegt ook evenementen toe zoals Tales of the Fantastic en Underground Treasure Hunt, terwijl The Forgotten Hall The Voyage of Navis Astriger krijgt.

Misschien wel de grootste nieuwe toevoeging is Blade, de beruchte Stellaron Hunter. Gewapend met een zwaard, veroorzaakt hij Wind-schade en volgt hij het Pad van de Vernietiging. Zoals de nieuwste video met Owlbert en Kafka laat zien, kan Blade 30 procent van zijn HP verbruiken om Hellscape te activeren, waarbij zijn Basisaanval verandert in Forest of Swords en een schadeverhoging krijgt.

Bij gebruik verbruikt Forest of Swords 10 procent van zijn HP om Wind-schade aan te richten op basis van zijn Aanval en maximale gezondheid (wat ook aangrenzende doelen raakt). Zijn Ultieme aanval, Death Sentence, verlaagt zijn HP tot 50 procent voor Wind-schade aan doelen op basis van zijn Aanval, maximale HP en het totale HP-verlies in de strijd.

Als dat nog niet genoeg is, krijgt hij een stapel Charge wanneer hij schade oploopt of HP verbruikt. Bij vijf stapels lanceert hij een vervolgaanval op alle vijanden. Blade is het eerste nieuwe personage in de update, terwijl Kafka en Luka later arriveren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x