Home Gaming Exoprimal meets Monster Hunter in komende seizoen, Roadmap onthuld

Exoprimal meets Monster Hunter in komende seizoen, Roadmap onthuld

by Mark van Truijen

Tijdens zijn Exoprimal Showcase heeft Capcom zijn update roadmap onthuld voor de aankomende coöp-actiegame. Belangrijker nog, het bevestigde de tweede samenwerking – Monster Hunter, die live gaat in Seizoen 3.

Seizoen 1 brengt de komst van de Savage Gauntlet op 28 juli, terwijl Title Update 1, die 10 Alpha variant Exosuits toevoegt, live gaat op 16 augustus. Seizoen 2 voegt Title Update 2 toe met een nieuwe map, Ocean Platform, samen met nieuwe Rigs, Modules en een nieuwe “finale missie”. De eerste samenwerking van Capcom met Street Fighter 6 komt daarna.

In Seizoen 3 komen Beta variant Exosuits samen met de Neo Triceratops als onderdeel van Title Update 3. De Monster Hunter-collab volgt daarna, maar er zijn geen releasedata voor iets na Seizoen 1. Blijf de komende maanden op de hoogte voor meer details.

Exoprimal lanceert op 14 juli voor Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en pc. Het wordt ook op de eerste dag beschikbaar gesteld op Game Pass. Hoewel er crossplay is, kun je in ieder geval bij de lancering niet samen spelen met spelers op andere platforms.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x