Home Featured Star Wars Jedi 3 is al in ontwikkeling, aldus vacature

Star Wars Jedi 3 is al in ontwikkeling, aldus vacature

by Mark van Truijen

Gezien het kritische en commerciële succes van de Star Wars Jedi-games voor EA en Respawn Entertainment, is het geen verrassing dat de meeste mensen ervan uitgaan dat er op een gegeven moment in de toekomst een derde game zal komen, vooral gezien hoe Jedi: Survivor eindigt. Sterker nog, het lijkt erop dat er mogelijk al in zekere mate aan het volgende deel in de serie wordt gewerkt.

Tenminste, dat is wat een groep recente vacaturesuggesties van Respawn suggereert. Zoals opgemerkt door Tech4gamers, heeft de ontwikkelaar advertenties geplaatst voor een aantal open posities in het Star Wars Jedi-team die suggereren dat er wordt gewerkt aan het volgende deel in de serie.

De vacature voor Senior VFX Artist vermeldt ook ervaring met Unreal Engine 5 als “een groot pluspunt” voor de sollicitant, wat suggereert dat de volgende Star Wars Jedi-titel kan worden geüpgraded van UE4, terwijl de vacature voor Senior Combat Designer hetzelfde doet voor “een passie voor melee-vechtsystemen”. Ondertussen beschrijft de vacature voor Principal Game Writer het project kort als “een leuk actie-avontuur in de derde persoon”.

Eerder dit jaar, kort voor de lancering van Star Wars Jedi: Survivor, zei regisseur Stig Asmussen dat hij de verhaallijn van de serie altijd als een trilogie zag en dat het “een vrij veilige veronderstelling” was dat de ontwikkeling van het volgende deel zou overgaan naar Unreal Engine 5. Kort na de lancering van Survivor bevestigde EA dat de verkoop sterk volgens de verwachtingen van het bedrijf verliep.

In onze recensie van Star Wars Jedi: Survivor kreeg het een score van 9/10 en zeiden we: “De prestaties laten iets te wensen over, maar Star Wars Jedi: Survivor is nog steeds een essentiële ervaring voor genre-fans en Star Wars-fanaten.” Lees de volledige recensie hier.

Respawn Entertainment werkt momenteel aan een op verhaal gebaseerde first-person shooter in het Star Wars-universum, en werkt ook samen met Bit Reactor aan een Star Wars-strategiespel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x