Home Gaming Sony dient patent in voor Real Time assistentie in games door Experts

Sony dient patent in voor Real Time assistentie in games door Experts

by Mark van Truijen

Terwijl patenten vaak een inkijkje geven in mogelijke ideeën die bedrijven overwegen, waar spelers niet per se enthousiast over zijn – van in-game advertenties tot verschillende toepassingen van NFT’s in games – bieden ze ook vaak glimpen van ideeën die veel interessanter klinken. Een nieuw patent dat is ingediend door Sony (ontdekt door SegmentNext) valt zeker in die laatste categorie.

Het patent beschrijft een methode voor realtime in-game gaming-ondersteuning die spelers kunnen raadplegen als ze vastzitten in het spel. Zoals het patent beschrijft, zal deze methode proberen spelers te verbinden met “experts” die hen verder kunnen helpen, of, als er geen experts beschikbaar zijn, hen gameplayvideo’s laten zien.

Het idee hier is kort gezegd om het zoeken naar gidsen en walkthroughs tijdens het spelen van een game beter te integreren, zonder dat je van apparaat hoeft te wisselen om ze op te zoeken. Sony heeft de laatste tijd vergelijkbare ideeën geïmplementeerd, zoals met de Game Help-functie van de PS5, dus het zou logisch zijn om te zien dat ze proberen een vergelijkbare functie verder te benadrukken.

Natuurlijk betekent dit patent niet per se dat Sony deze nieuwe functies daadwerkelijk in de toekomst zal implementeren, en het kan heel goed zijn dat het bedrijf zijn ideeën voorlopig beschermt. Of het werkelijkheid wordt, moet nog blijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x