Home Gaming Street Fighter 6 toont eerste DLC karakter Rashid

Street Fighter 6 toont eerste DLC karakter Rashid

by Mark van Truijen

Niet lang na een succesvolle lancering geeft Street Fighter 6 ons een eerste blik op de eerste toevoeging aan de selectie als onderdeel van de Year 1 Character Pass, Rashid. Bekijk de bewegingen van het personage, die beschikbaar zullen zijn in de spelmodi World Tour, Fighting Ground en Battle Hub, in de onderstaande trailer.

Rashid, die voor het eerst zijn debuut maakte als onderdeel van het oorspronkelijke roster van Street Fighter 5, zal nieuwe en klassieke bewegingen bevatten die draaien om parkour en snelle bewegingen. Hij is uitgerust met een nieuwe speciale beweging genaamd Arabian Cyclone, een nieuwe dubbele sprong genaamd Arabian Skyhigh, en Ysaar keert terug uit Street Fighter 5, dit keer als een Super Art.

Rashid maakt later deze maand zijn opwachting in Street Fighter 6 en is beschikbaar voor iedereen die de deluxe of ultimate editie van het spel heeft gekocht, of de Year 1 Character Pass afzonderlijk. De in-game Fighting Pass bevat ook een Rental Fighter-ticket waarmee spelers Rashid een uur lang gratis kunnen uitproberen voordat ze besluiten het geld neer te leggen om de DLC te kopen.

Toekomstige personages die naar Street Fighter 6 komen, zijn A.K.I., Ed en Akuma. Street Fighter 6 is beschikbaar op pc, PS4, PS5 en Xbox Series X/S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x