Home Gaming Assassin’s Creed 4: Black Flag Remake mogelijk onderweg

Assassin’s Creed 4: Black Flag Remake mogelijk onderweg

by Mark van Truijen

Ubisoft lijkt te werken aan een remake van een van de meer geliefde delen in de Assassin’s Creed-franchise – Assassin’s Creed 4: Black Flag. Volgens Kotaku maakt de remake deel uit van het strategieplan van het bedrijf om zich te richten op zijn vlaggenschipfranchise.

De remake van Assassin’s Creed 4: Black Flag bevindt zich volgens bronnen van Kotaku nog in een vroeg stadium van ontwikkeling en zal nog enkele jaren op zich laten wachten. Het rapport vermeldt ook dat een team van Ubisoft Singapore betrokken is bij het spel.

Oorspronkelijk uitgebracht in 2013, was Assassin’s Creed 4: Black Flag het eerste spel in de franchise dat uitkwam op de PS4 en Xbox One. Het spel speelde zich af op open zee vol met piraten, waarmee spelers zeeslagen konden voeren naast het gebruikelijke sluipwerk dat van protagonist Edward Kenway werd verwacht.

Wat betreft games gebaseerd op piraten, werkt Ubisoft ook momenteel aan Skull and Bones. Hoewel het spel de afgelopen jaren verschillende vertragingen heeft opgelopen, dwingt het Singaporese studio van Ubisoft volgens Kotaku zijn medewerkers momenteel om aan de titel op kantoor te werken in plaats van op afstand, in aanloop naar de aankomende gesloten bètatest.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vuurtoren
1 jaar geleden

Wat wordt bedoeld met een remake? Zelfde game maar dan voor de ps5? Of een nieuwe in dezelfde stijl? Een remaster lijkt me totaal overbodig.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x