Home Gaming Speciale Boxed Edition van Shame Legacy nu verkrijgbaar voor PlayStation 5

Speciale Boxed Edition van Shame Legacy nu verkrijgbaar voor PlayStation 5

by Jos Vis

Meridiem Games en uitgever Destructive Creation zijn verheugd aan te kondigen dat de speciale Cult Edition in doos van de first-person horrorgame Shame Legacy nu beschikbaar is voor PlayStation 5 in Europese speciaalzaken. Shame Legacy, ontwikkeld door Fairyship Games en Revenant Games, neemt spelers mee op een angstaanjagende reis die zich afspeelt in een 19e-eeuws door sektes bezet dorp waar de bevolking een heel ander idee heeft van wat een avondentertainment zou moeten zijn. . .

Meridiem Games zorgt voor het ontwerp, de productie en de distributie van de speciale boxed Shame Legacy – The Cult Edition, en heeft een huiveringwekkend aanbod gecreëerd voor fans om te verzamelen, waaronder een speciale verzamelkoffer met een uniek ontwerp en een ansichtkaart met metalen kunst. .

Shame Legacy is een first-person survival-horror die zich afspeelt in een 19e-eeuws verlaten cultusdorp. Je moet proberen te overleven door gebruik te maken van stealth en ontsnappingsmechanismen, puzzels op te lossen en je connectie met de mysterieuze situatie waarin je je bevindt bloot te leggen. Ondertussen doemt er een griezelig gevaar op…

Als je verward wakker wordt in het equivalent van een 19e-eeuwse conventie voor woedebeheersing, realiseer je je al snel dat: 1, er wordt gejaagd, en 2, jij de prooi bent waarop ze jagen.

De erfenis van je familie lijkt je te hebben ingehaald, maar misschien niet op de manier die je zou verwachten. Blijkbaar betekent het ontvangen van een erfenis niet altijd mooie jachten.

Als je hoopt te overleven en het mysterie te ontrafelen, moet je geruisloos bewegen en elk contact vermijden. De dorpelingen zijn overal naar je op zoek, en ze zullen je verdomd snel te pakken krijgen als ze je zien of horen…

Je mentale vermogen komt goed van pas bij het oplossen van puzzels. Dat geldt ook voor je wandelstok, die ook dient als verdedigingswapen om aanvallende dorpelingen af te weren. Een zeer milieuvriendelijke benadering om activa te maximaliseren.

Gedetecteerd worden hoeft niet het einde van de wereld te zijn als je snel genoeg bent en je zenuwen onder controle kunt houden. De dorpsdokter, die net wakker is geworden, zou enkele harde dingen te zeggen hebben over uw gezondheidstoestand en stressbestendigheid. Als je merkt dat je dicht bij de rand bent, is er altijd verlichting te vinden. Disclaimer: dit is geen drugsreclame.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x