Home Gaming Beheers het laatste hoofdstuk van puzzelplatformer BEAM op Steam

Beheers het laatste hoofdstuk van puzzelplatformer BEAM op Steam

by Jos Vis

De puzzelplatformgame BEAM, de debuuttitel van Binary Impact, sluit het verhaal rond Captain Martin en de AI-aangedreven ontsnappingscapsule MARBLE af met het derde en laatste hoofdstuk. De fysica-puzzelplatformgame vereist volledige concentratie terwijl nieuwe uitdagingen, omgevingspuzzels en moeilijke vaardigheidspassages wachten in de gloednieuwe omgeving. Om de release te vieren, is BEAM momenteel beschikbaar op Steam met 75% korting als onderdeel van de Steam Summer Sale. Spelers die BEAM al hebben gekocht, kunnen het 3e hoofdstuk volledig gratis downloaden via update.

Inclusief het nieuwe hoofdstuk biedt BEAM ongeveer 12 uur lastig plezier en stuurt de speler na zijn schipbreuk door drie futuristisch ontworpen hoofdstukken terug naar de beschaving. Om elk niveau te voltooien, moeten de verschillende mechanismen van de verschillende lichtstralen verstandig worden gebruikt. Terwijl MARBLE met behulp van rook oranje lichtstralen als pad kan gebruiken, zijn rode lichtstralen elastisch en fungeren ze bijvoorbeeld als trampoline. In totaal vijf verschillende lichtstralen zorgen voor afwisseling in de gameplay met hun respectievelijke kenmerken.

De uitdagende precisieplatformer wordt ondersteund door aandrijvende synthesizergeluiden, de soundtrack is ook verkrijgbaar met 50% korting tijdens de Steam Summer Sale.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x