Home Gaming Beleef de gouden eeuw van rallyautoracen met Classic Racers Elite

Beleef de gouden eeuw van rallyautoracen met Classic Racers Elite

by Jos Vis

Racers, doe je gordel om en start je motoren! Internationale uitgever Funbox Media Ltd is verheugd om de wereldwijde digitale lancering van Classic Racers Elite voor Nintendo Switch en PlayStation 4 aan te kondigen, evenals de fysieke edities in de EU.

Classic Racers Elite, ontwikkeld door Vision Reelle, is een pure tijdaanval racegame die zich afspeelt in de gouden eeuw van de jaren 60 rallyautoraces. De nieuwe “Elite”-versie introduceert time attack-modi op racecircuits, die het volledige bereik van vintage rijden omvatten.

Classic Racers Elite is een pure tijdaanval racegame die zich afspeelt in de gouden eeuw van het rallyautoracen uit de jaren 60. In de kern is het een racespel over het beklimmen van heuvels waarbij het doel eenvoudig is; je bevindt je onderaan de heuvel en, net als bij rally, moet je zo snel mogelijk naar de top.

Classic Racers Elite is een racegame die het genre uitdaagt met een pure, no-nonsense, traditionele racebenadering van die tijd. Geen auto-aanpassing (behalve de kleurstelling van de auto), geen afstemming van de auto-instellingen, geen sociale functies, geen open werelden. Gewoon back to basics racen met het simpele doel om plezier te hebben!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x