Home Gaming Blade Runner 2033: Labyrinth aangekondigd voor de PC en console

Blade Runner 2033: Labyrinth aangekondigd voor de PC en console

by Mark van Truijen

Er wordt een nieuwe Blade Runner-titel ontwikkeld door het interne team van Annapurna Interactive en Alcon Interactive Group. Blade Runner 2033: Labyrinth speelt zich af tussen de eerste film en Blade Runner 2049, na de Black Out, en richt zich op een gepensioneerde Blade Runner die plotseling voor een onbekend doel wordt teruggeroepen. Het spel komt naar pc en spelconsoles – bekijk de aankondigingstrailer hieronder.

Natuurlijk zijn de zaken niet zo eenvoudig. Na de gebeurtenissen in de korte film Blade Runner Black Out 2022 is de wereld ingestort en is de productie van replicants gestopt. De Wallace Corporation verwerft echter Tyrell, de ontwikkelaar van de Nexus-8 replicants. Tien jaar later wordt er een nieuw model in productie genomen, wat vermoedelijk het startpunt is van Blade Runner 2033: Labyrinth.

Annapurna Interactive zal in de “komende maanden” meer details over het spel onthullen. Als het eerste Blade Runner-spel in 25 jaar kan het interessant zijn om te zien hoe het verhaal en de gameplay uitpakken. Blijf in de tussentijd op de hoogte voor meer details.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x