Home Gaming Friend-em-up Game Mythwrecked: Ambrosia Island kondigt nieuw releasevenster aan

Friend-em-up Game Mythwrecked: Ambrosia Island kondigt nieuw releasevenster aan

by Jos Vis

Een zonnig paradijs voor vakantiegangers, bevolkt door de meest goddelijke wezens van de berg Olympus, zal je verwelkomen om volgend jaar langs de oevers te wandelen! Vandaag kondigen Whitethorn Games – uitgever van inclusieve, toegankelijke, gemakkelijke games, waaronder Calico, Lake en Wytchwood – en Polygon Treehouse – de ontwikkelaar achter de voor een BAFTA Award genomineerde Röki – aan dat hun aanstaande ontspannende vriend-en-up-avontuur Mythwrecked: Ambrosia Island komt naar pc en consoles in de zomer van 2024. Binnenkort kun je beginnen aan een geweldloos avontuur dat je uitnodigt om te ontsnappen naar een prachtig mediterraan eiland, de prachtige zandstranden, ontzagwekkende ruïnes, en levendige vegetatie terwijl je de magie en geheimen ervan ontdekt en vriendschap sluit met de goden.

“We stoppen veel van onszelf in onze games en Mythwrecked ligt ons na aan het hart. We willen ervoor zorgen dat de game zijn potentieel waarmaakt en we geven spelers de best mogelijke versie van de game”, zegt Alex Kanaris-Sotiriou, Director en Lead Developer bij Polygon Treehouse.

Hij vervolgt: “We zijn verheugd om Mythwrecked te presenteren op prestigieuze evenementen zoals LudoNarraCon en The Future Games Show, en de reacties waren geweldig van zowel spelers als pers. Mensen zijn altijd verbaasd hoe klein het team van Polygon Treehouse is, en door de release naar volgend jaar te verplaatsen, kunnen we ervoor zorgen dat we de best mogelijke versie van het spel in de handen van spelers leggen, en ook zelf van de reis genieten. We zijn blij met de steun en het geloof van de geweldige mensen van Whitethorn Games die ons steunen en we kunnen niet wachten om de komende maanden meer van de game te laten zien.”

“We staan 100% achter deze nieuwe uitgebreide ontwikkelingstijdlijn voor Mythwrecked”, aldus Dr. Matthew White, CEO van Whitethorn Games. “We waarderen onze ontwikkelaars en zullen er alles aan doen om hen te ondersteunen bij het vervullen van de ware visies die ze hebben voor hun games. Het is een plezier om met het team van Polygon Treehouse samen te werken en we zullen ze de middelen blijven bieden die ze nodig hebben om de game te maken die ze wilden maken.

Mythwrecked nodigt je uit om de rol op je te nemen van backpacker Alex, die is gestrand op de prachtige kust van Ambrosia Island. Terwijl ze haar omgeving begint te verkennen, ontdekt ze dat ze niet alleen is – het eiland wordt bevolkt door de goden van de Griekse mythe en legende! Er is echter iets mis: de goden kunnen zich niet herinneren wie ze zijn. Om haar weg naar huis te vinden, moet ze vriendschap sluiten met de bewoners en hen helpen hun herinneringen te herstellen.

Verken het dynamische eiland in dit niet-lineaire avontuur en ontrafel het verhaal om zijn hemelse gasten te ontdekken en vriendschappen met de goden op te bouwen via een uniek relatiemechanisme. Hoe dichterbij je komt, hoe meer ze bereid zijn om Alex te helpen met hun goddelijke krachten. Los het mysterie van Ambrosia Island op, red de goden en help Alex hopelijk een weg terug naar huis te vinden!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x