Home Gaming Craftopia’s grootste update ooit “Seamless World Update” – nu beschikbaar

Craftopia’s grootste update ooit “Seamless World Update” – nu beschikbaar

by Jos Vis

Craftopia, de multiplayer open-world survival-actiegame ontwikkeld door Pocketpair, Inc, heeft vandaag, op 28 juni 2023, zijn langverwachte “Seamless World Update” gepubliceerd. Deze update markeert de grootste update in de geschiedenis van de game.

De open-wereld survival crafting-game “Craftopia”, met een cumulatieve verkoop van 1 miljoen exemplaren wereldwijd, heeft een enorme revisie ondergaan, de “Seamless World Update”. Met deze update is de hele wereld herbouwd tot een nieuwe enorme kaart, waardoor je naadloos door alle gebieden kunt bewegen en een nog meeslependere open-wereldervaring krijgt. In de multiplayer-modus kunnen spelers vrij samen de uitgestrekte wereld verkennen en creatieve bouwactiviteiten ondernemen.
Naast nieuwe gevechtsfuncties zoals “Shield Break” en “Power Attack”, die diepere en boeiendere gevechten mogelijk maken, kunnen spelers nieuwe elementen zoals de “Pipeline” gebruiken om het maken te automatiseren en geheel nieuwe kerkers te verkennen met unieke nieuwe mechanismen.

De bestaande eilanden zijn vervangen door een gloednieuwe enorme kaart met verschillende verbonden biomen, die naadloos kunnen worden doorkruist. Of het nu in singleplayer of multiplayer is, het spel is nu leuker en comfortabeler om met vrienden te spelen.

Vernieuwd vechtsysteem met “Shield Break” en “Power Attack”
Spelers kunnen een goed getimede “Power Attack” ontketenen om de schildmeter van de vijand aanzienlijk uit te putten en een voordeel te behalen in gevechten. Het in de gaten houden van de schildmeter van de vijand leidt tot meer strategische gameplay en zorgt voor meer diepgaande en plezierige gevechten.

De “pipeline” en meer ambachtelijke automatiseringen
Er zijn nieuwe crafting-machines en -faciliteiten toegevoegd, waardoor spelers op efficiënte wijze een veel groter aantal items kunnen produceren dan ooit tevoren.

Volledig vernieuwde dungeons
De dungeons zijn volledig opnieuw ontworpen, met puzzelelementen en nieuwe mechanismen om een nieuwe ervaring te bieden. Overwin de nieuwe kerkers met je knutselvaardigheden!

Samen met de update is de roadmap voor juli 2023 en daarna onthuld. Craftopia blijft regelmatig updates ontvangen, waaronder balansaanpassingen en belangrijke toevoegingen aan content. In juli worden het nieuwe gebied “Brigandine Valley” en nieuwe ondergrondse grotten ontgrendeld. In augustus verschijnt er weer een grote update met nieuwe vaardigheden en knutselelementen.

Craftopia is een survival-actiegame voor meerdere spelers in een open wereld die elementen combineert van sandbox, open-world, survival, farming, hack-and-slash, fabriekssimulatie, jachtactie en fantasie-RPG. We begonnen met de vraag “Wat als je een spel zou maken dat de spannendste elementen van onze favoriete genres combineert?”, en na talloze experimenten was Craftopia het resultaat.

Spelers nemen de rol aan van een personage dat afdaalt naar Craftopia om de wereld weer op te bouwen nadat deze is vernietigd. Beginnend met het verzamelen van hout en steen, ontgrendelen spelers nieuwe technologieën en doorkruisen ze een uitgestrekt landschap om de beschaving te herstellen. Ze kunnen bases bouwen om zichzelf te beschermen tegen barre weersomstandigheden en vijandelijke aanvallen, gewassen verbouwen voor levensonderhoud en zich diep in kerkers wagen op zoek naar onzichtbare schatten terwijl ze vallen en uitdagingen overwinnen. Craftopia biedt grenzeloze mogelijkheden en laat spelers ongeëvenaarde vrijheid en plezier ervaren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x