Home Gaming Red Dead Redemption Rating in Korea mikt op mogelijke remaster aankondiging

Red Dead Redemption Rating in Korea mikt op mogelijke remaster aankondiging

by Mark van Truijen

Sinds de lancering in 2010 wordt het originele Red Dead Redemption algemeen beschouwd als een van de beste open wereld games en een van Rockstar’s beste inspanningen tot nu toe. Dit betekent dat fans van het epische Wilde Westen al lange tijd hopen op een bijgewerkte release van de game op moderne platforms. Tot nu toe was er echter weinig reden tot hoop op dat gebied, maar interessant genoeg kunnen recente ontwikkelingen wijzen op een verandering in de situatie.

Zoals gemeld door Gematsu, heeft het originele Red Dead Redemption een nieuwe certificeringsbeoordeling ontvangen van het Game Rating and Administration Committee van Korea, die op 15 juni, minder dan twee weken geleden, is gepubliceerd. Dit suggereert dat Rockstar mogelijk van plan is om een remaster of heruitgave van de game aan te kondigen.

Het classificatienummer voor de nieuwe beoordeling suggereert een pc-poort, een platform waar Red Dead Redemption tot op de dag van vandaag nog niet voor is uitgebracht. Maar zoals Gematsu opmerkt, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat er geen consoleversies bestaan.

Interessant genoeg bestaan er al beoordelingen voor zowel de PS3- als de Xbox 360-versies van het originele Red Dead Redemption, evenals de daaropvolgende heruitgaven in de Undead Nightmare Collection en Game of the Year Edition, in de GRAC-database. Dit betekent dat deze beoordeling zeker nieuw is.

Ruim een jaar geleden doken er geruchten op dat Rockstar werkte aan remasters van zowel Red Dead Redemption als Red Dead Redemption 2. Kort daarna werd echter beweerd dat de plannen voor beide remasters waren stopgezet en dat het bedrijf in plaats daarvan ervoor koos zich te concentreren op de ontwikkeling van Grand Theft Auto 6.

GTA 6 zelf moet nog officieel worden onthuld, maar er zijn rapporten die aangeven dat het ergens tussen april 2024 en maart 2025 zou kunnen worden gelanceerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x