Home Gaming Bethesda gaat voor Starfield samenwerken met AMD

Bethesda gaat voor Starfield samenwerken met AMD

by Mark van Truijen

Bethesda Game Studios heeft een samenwerking aangekondigd met AMD voor Starfield. Hoewel AMD de exclusieve PC-partner is voor de aankomende open-wereld, sci-fi actie RPG, hebben ze nauw samengewerkt om te optimaliseren voor zowel Xbox als PC met behulp van Ryzen 7000-serie CPU’s en Radeon 7000-GPU’s.

Jack Huynh, Senior VP en algemeen manager van Computing and Graphics bij AMD, zei: “Deze optimalisaties versnellen zowel de prestaties als de kwaliteit van je gameplay met behulp van sterk multi-threaded code waar zowel Xbox- als PC-spelers van kunnen profiteren.”

Huynh is van mening dat de samenwerking een “transformationele ervaring zal creëren met meer onderdompeling, details en verkenning.” Regisseur Todd Howard onthulde ook dat het team “geheel nieuwe technologie” heeft ontwikkeld met AMD voor Creation Engine 2. Er zijn ook “AMD-ingenieurs in onze codebase bezig met FSR2-beeldverwerking en upscaling, en het ziet er ongelooflijk uit.”

Dus hoewel deze verbeteringen zichtbaar zullen zijn op de pc, profiteren ook Xbox-spelers van de overeenkomst. Starfield wordt uitgebracht op 6 september voor Xbox Series X/S en pc, en op de eerste dag beschikbaar op Game Pass. Vroege toegang begint op 1 september voor eigenaars van de Premium Edition.

Als je een fysieke editie wilt kopen, is de Standard Edition voor Xbox Series X/S de beste keuze. Op pc bevat het alleen een gamecode. Blijf op de hoogte voor meer details op weg naar de wereldwijde release.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x