Home Gaming Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2 kan mogelijk Metal Gear Solid 4, 5 en Peace Walker bevatten

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2 kan mogelijk Metal Gear Solid 4, 5 en Peace Walker bevatten

by Mark van Truijen

Metal Gear Solid: Ma ster Collection Vol. 1 heeft eindelijk een releasedatum en zal een nieuwe generatie spelers introduceren bij Metal Gear Solid 1 tot 3. Het bevat ook verschillende extra’s, zoals graphic novels, strategy guides en zelfs Metal Gear 1 en 2. Zelfs voordat Vol. 1 uitkomt, is naar verluidt Konami al bezig met het plannen van Vol. 2.

Op de officiële website van Metal Gear Solid zijn knoppen toegevoegd voor de games in Vol. 1 op de pagina Geschiedenis. Echter, zoals opgemerkt door Twitter-gebruiker Nitroid, laten inspectie van de pagina tijdelijke knoppen zien voor Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Metal Gear Solid 5 en Metal Gear Solid: Peace Walker. Dit zou kunnen betekenen dat er een mogelijke Vol. 2 komt met deze titels. IGN zei dat het “begrijpt dat deze line-up voor Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2 klopt” en wacht op een reactie van Konami.

Hoewel men zou kunnen aannemen dat de knoppen voor Vol. 1 linken naar generieke vermeldingen voor elk spel, leiden ze naar nieuwe pagina’s met screenshots en afbeeldingen van de aankomende compilatie. De oude vermeldingen zijn nog steeds te vinden onder “Lineup” op de officiële site, maar als Vol. 2 er komt, zou dit Konami kunnen zijn die de basis legt.

Interessant genoeg vermeldde Konami bij de eerste aankondiging van Vol. 1 alle drie de titels, maar had ook een “?” en “Blijf op de hoogte voor meer informatie.” De sectie is inmiddels bijgewerkt om Metal Gear 1 en 2 toe te voegen, samen met andere extra’s, maar het bestaan van tijdelijke knoppen voor andere titels geeft enige hoop. Dit is vooral opmerkelijk voor fans van Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, dat sinds de release in 2008 vastzit op de PS3.

Blijf op de hoogte voor verdere updates. Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 wordt uitgebracht op 24 oktober voor PS5, Xbox Series X/S, PC en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x