Home Gaming Pikmin 4 Trailer uitgebracht met veel onthullingen

Pikmin 4 Trailer uitgebracht met veel onthullingen

by Mark van Truijen

Het wachten op Pikmin 4 is lang geweest, maar het langverwachte vervolg op de geliefde (en heerlijk eigenaardige) strategieserie van Nintendo staat eindelijk bijna voor de deur. Voorafgaand aan de lancering over een maand kregen we tijdens de recente Nintendo Direct-presentatie ook een nieuwe blik op het spel met een gameplaytrailer.

De trailer onthult een belangrijke nieuwe gameplay-functie in de vorm van Nachtmissies, wat een primeur is voor de serie. In tegenstelling tot eerdere delen, waarin spelers gedwongen werden om voor zonsondergang terug te keren naar het hoofdkwartier, kunnen spelers in Pikmin 4 ’s nachts op missies gaan. Dat brengt natuurlijk zijn eigen unieke bedreigingen met zich mee, maar met de introductie van de nieuwe Glow Pikmin wordt het verkennen in het donker gemakkelijker gemaakt. Bekijk de trailer hieronder voor dit alles en meer.

En er is nog meer goed nieuws voor de Pikmin-fans daarbuiten. Nintendo heeft ook aangekondigd dat er HD-remasters van Pikmin 1 en 2 beschikbaar zijn voor de Switch, die nu meteen te verkrijgen zijn. Lees hier meer over.

Pikmin 4 wordt gelanceerd voor de Nintendo Switch op 21 juli.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x