Home Gaming Super Mario Bros. Wonder aangekondigd voor 20 oktober

Super Mario Bros. Wonder aangekondigd voor 20 oktober

by Mark van Truijen

Naast een remake van Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, Luigi’s Mansion: Dark Moon Remaster en een nieuwe titel met Princess Peach, heeft Nintendo een nieuwe zijwaarts scrollende Super Mario Bros.-titel aangekondigd. Het heet Super Mario Bros. Wonder en wordt op 20 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch. Bekijk hieronder de eerste gameplay.

Het klassieke platformspel blijft behouden, maar er zijn tal van nieuwe mechanismen toegevoegd. Mario kan verschillende vormen aannemen, van een olifant tot een stekelige bal waarmee obstakels vernietigd kunnen worden. Sommige levels kunnen chaotisch worden, met stijgende en dalende buizen en andere gekkigheid, terwijl Mario en zijn vrienden proberen de Wonder Seeds te verzamelen.

Andere speelbare personages zijn Luigi, Toad, Daisy, Peach, Yoshi en zelfs Wiggler, met ondersteuning voor vier-speler coöp. Er is ook een pratende bloem die Mario door de verschillende levels begeleidt. Over het algemeen lijkt Super Mario Bros. Wonder een leuk platformspel met veel variatie. Blijf op de hoogte voor meer details in de komende maanden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x