Home Gaming FlexiSpot E8 Zit-Sta bureau review

FlexiSpot E8 Zit-Sta bureau review

by Sven

Voor een thuiswerkplek in deze tijd is een zit-sta bureau geen overbodig luxe. Het vele thuiswerken en daardoor het minder bewegen maakt een zit-sta bureau en dus de mogelijkheid om staand te werken ideaal. Het combineren van een zit-sta bureau met bijvoorbeeld een loopband zorgt ervoor dat je toch de beweging krijgt die je normaliter zou krijgen op je werk. Wij van That’s Gaming mochten de FlexiSPot E8 uit testen en wij zullen je zorgvuldig meenemen in hoe deze zit-sta bureau ons bevalt.

De Flexisp0t E8 kwam voor ons in twee grote dozen. Dit zijn ontzettend zware dozen die je zeker met iemand samen moet tillen. Wij hadden gekozen voor een groot blad, waardoor het blad in een aparte doos staat en de poten en de apparatuur in de andere doos. Alle materialen waren geweldig verpakt. Om elk onderdeel zat plastic en piepschuim, waardoor het onwaarschijnlijk zal zijn dat de onderdelen beschadigd zouden kunnen raken tijdens het transport.

Wanneer je alles uitgepakt heb is de handleiding heel erg recht toe recht aan, de bouten en moeren worden allemaal netjes geleverd in zakjes waar een letter op staat die weer corresponderen met de letters in de handleiding. Zo is het in elkaar zetten van dit bureau zelfs te doen voor iemand die niks van techniek af weet (ik dus). Daarnaast zijn alle materialen die meegeleverd worden van hoogwaardige kwaliteit. De poten, maar ook de moeren, bouten en de meegeleverde inbussleutel schreeuwen dat het niet goedkoop was en dat je een bureau met kwaliteit hebt gekocht. Wel is het lastig om het bureau in je eentje in elkaar te zetten. Het begin is prima te doen in je eentje, maar uiteindelijk al je hulp nodig hebben om alles te doen, bijvoorbeeld het bureau om draaien wanneer je hem rechtop wilt zetten.

Wij hadden gekozen voor een bureau met witte poten en een bamboe blad. Het bamboe blad is zwaar, maar wel ontzettend stevig. Wel zouden wij het afraden om erop te leunen. Wij hebben gekozen voor een groter bureau, maar je merkt wel dat daardoor leunen op het midden van het bureau gevaarlijk zou kunnen zijn. Het in elkaar zetten van het blad was nog een uitdaging. Door het grotere tafelblad moet je nog wat dingen losschroeven, precies op de gaatjes zetten en dan weer vastschroeven. Dit is in de installatie uiteindelijk hetgene geweest wat het langst heeft geduurd.

Het laatste was je in de installatie hoeft te doen is het elektronisch bedieningspaneel te installeren en zorgen dat alle stekkers in de juiste aansluitingen zitten. Je kan er voor kiezen om je paneel links of rechts neer te zetten. Onthoudt wel dat er een USB-A poort op het paneel zit, waardoor je er toch over na kan denken om hem tactisch links of recht te plaatsen. Daarna is het een kwestie van het bureau om draaien en op zijn plaats zetten en je bureau werkt!

Het installatieproces is dus fijn en gemakkelijk, maar wel zwaar. Het bedienen van het paneel is echter nog veel makkelijker. Wanneer je het bureau omlaag en omhoog laat gaan maakt het een klein zoem geluid. Niks storends gelukkig en het bureau zal snel omhoog en omlaag gaan. Je zal in het begin aan het uitzoeken zijn wat je ideale hoogte is voor zitten en staan en wanneer je dat hebt gevonden kan je door middel van de M-Knop een hoogte toekennen aan een cijfer. Wanneer je dit cijfer ingedrukt dan houdt kan je altijd die hoogte gebruiken. Wij hebben een hoogte ingesteld voor zitten en staan, zodat je niet elke keer zelf hoeft te priegelen.

Het bureau is verder ook niet alleen maar geschikt om op te werken, integendeel zelfs. De E8 is ook ideaal om op te gamen. Ik zelf heb een Weekend League van Fifa uitgespeeld in de sta stand. Competitief gamen in een actieve houding is blijkbaar ideaal om beter te spelen! Het bureau is dus voor alle doelgroepen een hit!

Ben je nou op zoek naar een zit-sta bureau wat hoog in kwaliteit is, waarop je kan werken, gamen en zelfs je make-up kan doen (vraag maar aan mijn vriendin)? Dan is de E8 geweldig. Wij hadden een 180×80 blad, waardoor het wel een ontzettend groot bureau is, maar de ruimte is geweldig. Je moet alleen niet leunen op het bureau, wat dat voelt een beetje twijfelachtig. Verder is het een geweldig bureau die makkelijk in elkaar te zetten is, zelfs voor een technische nitwit als mijzelf.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x