Home Gaming Funbox Media kondigt publicatiedeal in consolebox aan voor tijdverbuigende FPS 41 uur

Funbox Media kondigt publicatiedeal in consolebox aan voor tijdverbuigende FPS 41 uur

by Jos Vis

Funbox Media Ltd is verheugd een nieuwe Europese publicatieovereenkomst aan te kondigen met digitale uitgever Eastasiasoft Limited om op 28 juli 2023 een retaileditie in doos uit te brengen van de first-person shooter 41 Hours voor PlayStation 4- en 5-consoles. Ontwikkeld door Texelworks, 41 Hours takes je op een dramatische en intrigerende verhaalgestuurde FPS-reis door ruimte en tijd waar een workaholic wetenschapper op zoek is naar zijn lang verloren gewaande vrouw door buitenaardse werelden.

“We zijn verheugd om samen te werken met digitale uitgever Eastasiasoft om 41 Hours deze zomer naar Europese retailfans in dozen te brengen”, aldus Barry Hatch van Funcom Media Ltd. “We kijken ernaar uit om deze uitstekende titel in ons groeiende portfolio van retailreleases in dozen en onze Europese distributiepartners en gamers de kans bieden om deze intrigerende first-person shooter te ervaren”

“Sinds we oorspronkelijk samenwerkten met Texelworks op 41 Hours, waarderen we de duidelijke visie van de ontwikkelaar om sciencefiction te combineren met gegrond realisme”, aldus Joshua Michael French van Eastasiasoft Limited. “Dit is een groot deel van wat 41 Hours uniek maakt. Door samen te werken met Funbox Media Ltd kunnen we deze ervaring naar nieuwe spelers over de hele wereld brengen en voor het eerst een retaileditie aanbieden, waarmee we de hardwerkende ontwikkelaars en fans van fysieke media verder ondersteunen!”

41 Hours is een dramatische, verhalende first-person shooter die Ethan volgt, een workaholic wetenschapper die voor niets terugdeinst om deze lang verloren gewaande vrouw te vinden. Door gebruik te maken van zijn wetenschappelijke doorbraken, moet Ethan een gevaarlijke zoektocht beginnen om de geheimen van de verdwijning van zijn vrouw te ontrafelen door het tijd-ruimte-continuüm te buigen en bovenmenselijke krachten te manipuleren terwijl hij tussen buitenaardse werelden springt met behulp van zowel hersen- als wapenkracht om het op te nemen tegen buitenaardse hordes. .

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x