Home Gaming Lies of P biedt gameplay-systemen op hoog niveau met nieuwe trailer

Lies of P biedt gameplay-systemen op hoog niveau met nieuwe trailer

by Jos Vis

NEOWIZ, een toonaangevende game-ontwikkelaar en uitgever in Zuid-Korea, heeft een gloednieuwe gameplay-overzichtstrailer uitgebracht voor de langverwachte aankomende Souls-achtige titel, Lies of P, als onderdeel van Xbox’s Games Showcase Extended. De trailer laat spelers kennismaken met veel van de belangrijkste gameplay-systemen in de game, waaronder Weapon Assembly, Fable Arts, Legion Arms, P-Organ-upgrades en meer.

De gameplay-overzichtsvideo dient als een gedetailleerde inleiding tot Lies of P voor iedereen die niet bekend is met de titel. Beginnend met de basis, zoals genre en inspiraties achter de setting, het verhaal en de personages, duikt de video al snel in meer genuanceerde onderwerpen rond de diverse gameplay-systemen en mechanica van de game. Enkele hiervan zijn het wapenmontagesysteem, waarmee spelers messen en handvatten van verschillende wapens die ze ontdekken kunnen mixen en matchen, de Fable Arts, unieke vaardigheden die aan elk wapen zijn gekoppeld, en Legion Arms, die nieuwe speelstijlen ontgrendelen door verschillende mechanische armen met krachtige effecten. De volledige video behandelt nog meer essentiële zaken in Lies of P, waarbij de volledige game tal van andere geheimen verbergt die spelers zelf kunnen ontdekken wanneer de game later in het jaar wordt gelanceerd.

Geïnspireerd door het bekende verhaal van Pinocchio, is Lies of P een actie-Souls-achtige game die zich afspeelt in de donkere, Belle Époque-geïnspireerde stad Krat. Eens een mooie stad, is Krat een levende nachtmerrie geworden als dodelijke poppen amok maken en een plaag het land overspoelt. Speel als P, een marionet die zich een weg moet banen door de stad op zijn niet aflatende reis om Geppetto te vinden en uiteindelijk mens te worden. Lies of P presenteert een elegante wereld vol spanning, diepe gevechten en systemen voor het aanpassen van personages, en een aangrijpend verhaal met interessante verhalende keuzes waarin hoe meer leugens worden verteld, hoe menselijker P wordt. Onthoud gewoon: in een wereld vol leugens is niemand te vertrouwen…

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x