Home Gaming Secret Neighbor gaat vandaag naar het zomerkamp met een grote update

Secret Neighbor gaat vandaag naar het zomerkamp met een grote update

by Jos Vis

tinyBuild en ontwikkelaars Holygryph nodigen spelers uit om terug te komen naar Raven Brooks voor een stiekeme zomervakantie. De nachten mogen dan korter zijn, ze zijn niet minder dreigend, want meneer Peterson heeft een paar nieuwe trucs in petto, met dank aan de Summer Camp-update; een grote systeemrevisie van Secret Neighbor, geïnspireerd door feedback van spelers en ontworpen om elke kaart en modus in het spel nieuw leven in te blazen.
Op ervaring gebaseerde voortgang en karakterbepalende voordelen zullen de manier waarop je speelt volledig veranderen, en elke wedstrijd zal anders zijn dankzij nieuwe willekeurig geplaatste gevaren op elke kaart.

Met die bemoeizuchtige kinderen die elke nacht inbreken in zijn eigendommen, heeft meneer Peterson geïnvesteerd in een geïmproviseerde beveiliging. Nu zal elke wedstrijd anders zijn, met bekende routes die willekeurig zijn geblokkeerd en stiekeme vallen geplaatst waar je het het minst verwacht. Spelers zullen als een team moeten werken als ze niet willen worden weggerukt nadat ze in een strik zijn gestruikeld. Blijf bij elkaar en vergeet niet dat ieder van jullie de vermomde buurman kan zijn…

Het echte vlees van de Summer Camp-update is een geheel nieuw voortgangssysteem. Terwijl je wedstrijden speelt (met meer beloningen voor het spelen van langere rondes met een volledig team van spelers), verdien je ervaring voor het kind of de incarnatie van de buurman waarin je speelde. Naast het ontgrendelen van een bundel nieuwe cosmetische goodies en zomerkamparm-patches om mee te pronken, kunnen spelers kiezen uit een assortiment aan talenten; game-veranderende voordelen die de manier kunnen veranderen waarop je speelt als een Rescue Squad-kind of als de buurman.

Het zijn niet alleen extraatjes en mooie opnaaibare patches. De Bagger, Brave en Leader hebben allemaal wat aanpassingen gekregen om ze meer op teamwerk gericht te maken. Misschien hebben ze ook grotere rugzakken, want de kinderen hebben nu een speciaal vak voor de zaklamp, waardoor ze meer tactische flexibiliteit hebben in elke wedstrijd. Waar ga jij het extra slot mee vullen? Nog een gadget, een noodsnack of gewoon iets zwaars om naar de Buurman te gooien als hij zijn gezicht laat zien?
De Summer Camp-update is nu live op pc, Xbox, PlayStation en iOS en de Switch-update komt eraan. Secret Neighbor maakt ook deel uit van de PlayStation Plus Extra-bibliotheek, dus meer kunnen meedoen. Iedereen is welkom deze zomer in Raven Brooks.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x