Home Gaming Bekijk het grotere plaatje in Jagged Alliance 3 trailer

Bekijk het grotere plaatje in Jagged Alliance 3 trailer

by Pim, Sel

In Jagged Alliance 3 is overwinning in gevechten geen garantie voor het winnen van de oorlog. Ons tactische turn-based spel vereist meer dan alleen behendig manoeuvreren van je huurlingen in gevechten. Welkom in de wereld van het “Grotere Plaatje”, een essentieel aspect dat zelfs de gevechten zelf in belang kan overtreffen.

In Jagged Alliance 3 draag je de verantwoordelijkheid voor niet alleen het coördineren van granaatworpen en goed getimede schoten, maar ook voor de samenstelling van je strijdkrachten op het slagveld en hun uitrusting. Terwijl de campagne om Grand Chien terug te veroveren zich ontvouwt, neem jij de leiding over de hele operatie. Jouw rol strekt zich uit tot het inhuren en trainen van huurlingen, maar ook tot het trainen van milities zodra je een van de verschillende sectoren op de strategische kaart hebt veroverd. Het zorgen voor het welzijn van je soldaten wordt van het grootste belang, aangezien ze genezing en onderhoud van hun uitrusting nodig hebben. Het verkrijgen van een voordeel in gevechten is ook mogelijk door verkenners naar nabijgelegen vijandelijke bolwerken te sturen.

Het is van cruciaal belang om het financiële aspect niet over het hoofd te zien. Het in stand houden van je operaties vereist het verwerven van fondsen om de kosten te dekken. Dit betekent het veroveren van mijnen, het in beslag nemen van diamanttransporten en het toepassen van strategische maatregelen. Bereid je voor op de dynamische open-wereldcampagne van Jagged Alliance 3, een spannende ervaring die je aanpassingsvermogen vereist als reactie op de acties van je vijanden. Grijp elke kans om de overhand te krijgen en uiteindelijk het legioen te verpletteren!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x