Home Gaming The First Descendant komt deze herfst uit, een beta staat gepland voor 22 augustus tot en met de 28ste

The First Descendant komt deze herfst uit, een beta staat gepland voor 22 augustus tot en met de 28ste

by Mark van Truijen

De free-to-play coöperatieve looter shooter van Nexon, The First Descendant, wordt later dit jaar uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en PC. Er zal echter een bètatest plaatsvinden van 22 tot 28 augustus met ondersteuning voor cross-platform spelen. Bekijk hieronder de nieuwste trailer waarin twee nieuwe personages worden geïntroduceerd – Valby en Kyle.

Terwijl Valby vertrouwt op waterkrachten, kan Kyle vliegen en magnetische krachten gebruiken ter verdediging. De bèta zal 13 speelbare personages hebben met unieke vaardigheden en speelstijlen. De ontwikkelaar heeft ook bevestigd dat er functies zullen zijn zoals cosmetica om personages aan te passen, vaardigheidsaanpassingen en zelfs een grijphaak voor verplaatsing.

Deelnemers kunnen nieuwe solo- en coöpmissies verwachten, bijgewerkte UI- en UX-elementen, en een vier-speler-raid tegen de Kolossen. Stephen Barton, die heeft gecomponeerd voor Apex Legends en Star Wars Jedi: Survivor, heeft ook samengewerkt aan het audiodesign.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x