Home Gaming Hi-Fi Rush Arcade Challenge! Update! komt op 5 juli, hierin twee nieuwe post game modi

Hi-Fi Rush Arcade Challenge! Update! komt op 5 juli, hierin twee nieuwe post game modi

by Mark van Truijen

Tango Gameworks heeft bevestigd dat er op 5 juli nieuwe content naar Hi-Fi Rush komt met de Arcade Challenge-update! Het voegt twee nieuwe modi toe – BPM Rush en Power Up! Tower Up1 – die ontgrendeld worden na het voltooien van het verhaal. Bekijk de trailer hieronder om het in actie te zien.

BPM Rush geeft spelers in feite de opdracht om golven vijanden te bestrijden, waarbij het aantal beats per minute elke minuut toeneemt en uiteindelijk 200 BPM bereikt. Power Up! Tower Up! is de Rhythm Tower-uitdaging, maar met een rogue-lite structuur. Chai begint zonder krachten en spelers moeten vijanden verslaan om in elke ronde nieuwe upgrades vrij te spelen.

Deze upgrades verbeteren statistieken en bieden andere voordelen, maar de scorevermenigvuldiger wordt verlaagd. Er zijn echter ook Bugs, dit zijn negatieve modificatoren maar ze verhogen de scorevermenigvuldiger. Upgrades en Bugs zijn willekeurig op elk niveau, en spelers kunnen nieuwe speciale aanvallen gebruiken met CNMN en Smidge.

Het voltooien van de nieuwe uitdagingen ontgrendelt nieuwe t-shirts voor Chai en outfits voor Korsica, Photo Mode-stickers en meer. Photo Mode krijgt ook nieuwe filters en poses, en er worden vijf nieuwe originele nummers toegevoegd. Je zult ook te maken krijgen met twee gloednieuwe vijanden en enkele nieuwe geheimen om te ontdekken.

Er komt ook een nieuwe Costume Pack, waarin de cast wordt gekleed in outfits uit een andere tijd. Blijf op de hoogte voor meer details over de update in de komende weken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x