Home Gaming Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – Dogtown’s Black Market getoond in een nieuwe trailer

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – Dogtown’s Black Market getoond in een nieuwe trailer

by Mark van Truijen

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty van CD Projekt RED trapte de Xbox Games Showcase Extended af. Quest-regisseur Pawel Sasko gaf een nieuwe blik op de Black Market in Dogtown, de nieuwe locatie in het Pacifica-district van Night City. Bekijk het hieronder, met dank aan IGN.

Dankzij afwezigheid van bedrijven en belastingen biedt de Black Market toegang tot unieke wapens en cyberware die je nergens anders kunt krijgen. Er is een man met vlammenwerperarmen, Dogtown-leider Kurt Hansen die wat propaganda verspreidt, en diverse opgeslagen items. Spelers kunnen nieuwe illegale wapens en goederen vinden, sommige extreem krachtig maar ook gevaarlijker.

Phantom Liberty voegt nieuwe vaardigheden toe die V kan ontgrendelen, zoals luchtsprinten, vijanden door muren zien en zelfs hun uiterlijk veranderen. Er is ook Barghest, de militie van Hansen die veel meedogenlozer is dan de politie van Night City. In een interview zegt Keanu Reeves, die Johnny Silverhand speelt, dat Dogtown naar een “donkere plek” gaat en dat er een “onderstroom van geweld” is. Hij heeft enkele overeenkomsten met Solomon Reed, aangezien laatstgenoemde zijn leven probeert terug te winnen (net als Johnny). Voor meer details kun je hier terecht.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty komt uit op 26 september voor Xbox Series X/S, PS5 en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x