Home Gaming Persona 3 Reload bevestigd voor PS5, PS4, en Steam; Persona 5 Tactica voor de PS5, PS4, Steam, en Switch

Persona 3 Reload bevestigd voor PS5, PS4, en Steam; Persona 5 Tactica voor de PS5, PS4, Steam, en Switch

by Mark van Truijen

Toen Atlus Persona 3 Reload en Persona 5 Tactica onthulde tijdens de recente Xbox Games Showcase, werden de twee games officieel aangekondigd voor Xbox Series X/S, Xbox One en Windows. Gezien het feit dat het een door Microsoft georganiseerd evenement was, was dat niet verrassend. Zoals verwacht heeft de Japanse ontwikkelaar echter bevestigd dat beide titels ook beschikbaar zullen zijn voor extra platforms bij de release.

Het bedrijf heeft bevestigd dat Persona 5 Tactica ook zal worden uitgebracht voor PS5, PS4, Nintendo Switch en Steam, naast Xbox Series X/S en Xbox One. Persona 3 Reload is bevestigd in ontwikkeling te zijn voor PS5, PS4 en Steam.

Opvallend genoeg is de Nintendo Switch niet genoemd als een platform voor Persona 3 Reload. Hoewel dat zou kunnen betekenen dat de remake niet wordt uitgebracht voor het platform, hoeft dat niet per se het geval te zijn. Immers, toen Atlus vorig jaar de poorten van Persona 3 Portable, Persona 4 Golden en Persona 5 Royal aankondigde, werd pas meer dan twee weken na de oorspronkelijke aankondiging bevestigd dat ze ook naar de Switch zouden komen.

Na de aankondiging zijn er ook nieuwe details bekend geworden over Persona 3 Reload. Atlus heeft bevestigd dat de remake grotendeels geen extra inhoud zal bevatten van Persona 3 FES of Portable, hoewel sommige verhaalelementen uit de voormalige wel zullen worden opgenomen. Het is ook bevestigd dat de game een geheel nieuwe stemmencast zal hebben.

Tijdens de Xbox Games Showcase eerder deze week onthulde Atlus ook Metaphor: ReFantazio voor Xbox Series X/S en PC. Het is nog afwachten hoe lang het zal duren voordat de fantasy RPG wordt bevestigd voor extra platforms, maar het is waarschijnlijk dat dit binnenkort zal gebeuren (als het gebeurt).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x