Home Gaming Aankondiging van SAND – Een steampunk sandbox-FPS van Secret Neighbor-ontwikkelaars Hologryph

Aankondiging van SAND – Een steampunk sandbox-FPS van Secret Neighbor-ontwikkelaars Hologryph

by Jos Vis

tinyBuild is verheugd om SAND aan te kondigen, een coöperatieve en competitieve online sandbox FPS die voor het eerst werd onthuld op de PC Gaming Show 2023. Ontwikkeld door Hologryph (makers van de cult-multiplayerhit Secret Neighbor), dompelt SAND pc- en next-gen consolespelers onder in een harde steampunk-post-apocalyps van wapensmokkelaars die vechten om te overleven in een uitgestrekte woestijn.

Spelers werken alleen of met een crew en besturen een Trampler; een enorm wandelend schip dat is ontworpen om een uitgestrekte, droge oceaanbodem die in woestijn is veranderd te doorkruisen. Trampler-bemanningen reizen tussen verlaten stedelijke ‘eilanden’ op zoek naar grondstoffen om te scharrelen en schatten om te verhandelen, zolang ze die maar veilig kunnen winnen. Krijg een eerste blik op het leven in het leven van een Trampler-crew in de teaser-trailer hieronder:

In SAND is je Trampler niet alleen hoe je de zanderige zee doorkruist – het is jouw thuis. Een Trampler is een sterk aanpasbaar en uitbreidbaar fort op massieve ijzeren poten. Vul het met schepselcomfort, prop je laadruim vol met schatten, pas je machine aan om de dodelijke giftige zones in de woestenij te doorstaan of stapel extra beplating en kanonnen aan de zijkant zodat je kunt botsen met rivaliserende bemanningen. Er is hier misschien niet veel water, maar de geest van piraterij gedijt nog steeds!

Elke sessie van SAND zal anders zijn, aangezien de woestijn procedureel wordt gegenereerd en vol onvoorspelbare bedreigingen zit. De eilanden zijn echter met de hand gemaakt en ontworpen om opwindende, uitdagende omgevingen te zijn om te leren verkennen en in te vechten. Sluip alleen of bedek elkaar als een bemanning, slingerend door stoffige straten op zoek naar verlaten monumenten, fabrieken, hotels en andere oriëntatiepunten en pluk kaal. Hebzucht regeert in deze barre woestijnwereld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x