Home Gaming En Garde! voor het eerst getoond tijden Future Games Show

En Garde! voor het eerst getoond tijden Future Games Show

by Pim, Sel

Fireplace Games heeft een nieuw piratenavonturenspel aangekondigd. Met de naam En Garde! werd het spel onthuld tijdens de Future Games Show Summer Showcase. Bekijk de trailer hieronder.

En Garde! plaatst spelers in de schoenen van Adalia De Volador, zoals te zien is in de trailer, met een nadruk op soepele, vloeiende gevechten en verplaatsing. Volador wordt omschreven als een speelse heldin die zich verzet tegen tirannie. Naast de gebruikelijke bewegingen die je zou verwachten van een zwaardvechtende held, kan Volador ook willekeurige voorwerpen oppakken en naar haar vijanden gooien, en zelfs komische voorwerpen regelen die vanuit de lucht op hun hoofd vallen.

Het gevecht in het spel richt zich op real-time gevechten, waarbij spelers constant ontwijken, ontwijken en pareren om zich een weg te banen door vijanden. Het spel heeft ook twee verschillende spelmodi, de verhaalmodus en een arena-modus waarin je alle gevechtsvaardigheden van Volador kunt uitproberen.

Visueel heeft En Garde! met de hand geschilderde achtergronden naast de 3D-omgevingen. Het spel heeft ook een gratis demo die je kunt uitproberen op Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x