Home Gaming Ironwood Studios gaat samenwerken met Kepler Interactive om het overlevingsavontuur Pacific Drive te publiceren

Ironwood Studios gaat samenwerken met Kepler Interactive om het overlevingsavontuur Pacific Drive te publiceren

by Jos Vis

De in Seattle gevestigde ontwikkelaar Ironwood Studios is verheugd om hun samenwerking met Kepler Interactive aan te kondigen om hun langverwachte debuut, Pacific Drive, te publiceren.

In de nieuwste video bespreekt Ironwood Studio Head en Pacific Drive Creative Director, Alexander Dracott, hoe een levenslange passie voor roadtrippen door de Pacific Northwest de kiem voor de game heeft geplant. Sluit je aan bij Alex en andere leden van het Ironwood-team terwijl ze hun creatieve proces beschrijven voor het maken van Pacific Drive’s unieke first-person, run-based survival-gameplay.

Sprekend over hun samenwerking met Kepler Interactive, zei Dracott: “We zijn ongelooflijk verheugd om te delen dat we een partnerschap zijn aangegaan met Kepler Interactive om Pacific Drive uit te brengen. Hun unieke benadering van hoe ze werken met ontwikkelaars past uitstekend bij Ironwood Studios en wij we kijken er naar uit om binnenkort meer samen te delen.”

Pacific Drive is een race-survivalavontuur waarbij spelers bovennatuurlijke gevaren tegenkomen tijdens elke expeditie naar de Olympic Exclusion Zone. Met je auto als je enige metgezel, navigeer je door een surrealistische en anomalie-gevulde nieuwe verbeelding van de Pacific Northwest, waarbij je je uitvalsbasis in een verlaten garage maakt om nieuwe onderdelen te onderzoeken om je stationwagen te upgraden en te onderhouden. Terwijl je routes dieper in de Zone uitstippelt, verzamel je kostbare middelen en onderzoek je wat er is achtergelaten om erachter te komen wat er precies nodig is om te overleven in deze onvoorspelbare, vijandige omgeving.

Pacific Drive komt in 2023 naar PlayStation 5 en pc (via Steam en de Epic Games Store).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x