Home Gaming Gerucht: Forza Motorsport gaat 10 oktober verschijnen

Gerucht: Forza Motorsport gaat 10 oktober verschijnen

by Pim, Sel

Toen Forza Motorsport vorig jaar werd gepresenteerd tijdens de Xbox Games Showcase, bevestigden Microsoft en Turn 10 Studios dat de racesimulator in de eerste helft van 2023 zou worden uitgebracht. Dat is duidelijk niet gebeurd, en bij de presentatie van het spel eerder dit jaar werd ook geen releasedatum bevestigd. Maar Microsoft en Turn 10 hebben volgehouden dat het ergens in 2023 zal uitkomen – dus wanneer kunnen we precies een aankondiging van de releasedatum verwachten?

Het lijkt erop dat dit binnenkort zal gebeuren en eigenlijk al voortijdig is gelekt. In een recent gepubliceerd rapport beweert Exputer dat Forza Motorsport uitkomt op 10 oktober, wat iets meer dan een maand na de lancering van het andere first party exclusieve spel Starfield zou zijn, dat begin september uitkomt. In een recente aflevering van zijn podcast bevestigde Xbox-insider Rand al Thor de lek, waarbij hij bevestigde dat het inderdaad in oktober uitkomt.

De Xbox Games Showcase staat gepland voor 11 juni, waar de releasedatum van Forza Motorsport waarschijnlijk zal worden aangekondigd. Daarna zal Turn 10 Studios op 13 juni nieuwe gameplaybeelden en details over de Carrière-modus onthullen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x