Home GamingAndroid Sony slaat Gamescom 2023 over

Sony slaat Gamescom 2023 over

by Mark van Truijen

Zoals eerder dit jaar bevestigd, zal Gamescom 2023 plaatsvinden in Keulen, Duitsland in augustus. Hoewel we nog midden in een reeks zomerevenementen en showcases zitten (met onder andere Ubisoft Forward en Xbox Games Showcase nog in het vooruitzicht), beginnen er ook details naar voren te komen over de handelsbeurs in augustus.

Volgens het Duitse medium GamesMarkt zal Sony niet aanwezig zijn op Gamescom 2023. Het medium zegt dat het bedrijf in een verklaring heeft bevestigd dat PlayStation de show overslaat, net zoals vorig jaar. Gezien het feit dat we net de PlayStation Showcase in mei hebben gehad, en dat Sony ook aanwezig was bij het recente Summer Game Fest, komt het wellicht niet als een enorme verrassing dat het nog even zal duren voordat het bedrijf weer begint te praten over aankomende releases.

Er is nog niet veel bekend over welke bedrijven dit jaar aanwezig zullen zijn op Gamescom, maar in april werd bevestigd dat Nintendo aanwezig zal zijn.

Gamescom begint met Gamescom Opening Night Live op 22 augustus, en het hoofdevenement zal plaatsvinden van 23 augustus tot 27 augustus.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x