Home Events Steam Next Fest aangekondigd voor 19 juni tot de 26ste

Steam Next Fest aangekondigd voor 19 juni tot de 26ste

by Mark van Truijen

Als het moeilijk is om alle aankondigingen van de Summer Game Fest bij te houden, dan is er nog meer in het verschiet met de Future Games Show Summer Showcase, Xbox Games Showcase, Ubisoft Forward en meer. En alsof dat nog niet genoeg is, begint deze maand ook de Steam Next Fest, die loopt van 19 tot 26 juni.

Beschikbaar voor Steam-gebruikers, het is een viering van aankomende games, met honderden demo’s om uit te proberen. Er zijn ook livestreams van verschillende ontwikkelaars om te bekijken. Hoewel Steam een ​​trailer heeft uitgebracht met verschillende titels, heeft het verduidelijkt dat niet alle titels zullen deelnemen aan het Next Fest.

Pacific Drive zal een nieuwe kijk geven op de Future Games Show Summer Showcase, waarbij mogelijk een demo-aankondiging voor het festival hoort. SteamWorld Build heeft nu een demo beschikbaar op Steam, maar het zou in de komende weken nieuwe inhoud en updates kunnen ontvangen. De tijd zal het leren, zoals altijd, dus blijf op de hoogte voor meer details.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x