Home Gaming BLACK DESERT ONLINE laat zich zien tijdens Summer Games Fest 2023

BLACK DESERT ONLINE laat zich zien tijdens Summer Games Fest 2023

by Jos Vis

De Koreaanse ontwikkelaar en uitgever Pearl Abyss heeft vandaag een exclusieve Summer Game Fest-trailer uitgebracht voor Land of the Morning Light, de grootste uitbreiding van Black Desert Online uit 2023, waarin de slangachtige baas Imoogi wordt onthuld. Land of the Morning Light wordt wereldwijd gelanceerd op woensdag 14 juni en neemt spelers mee naar een enorme regio geïnspireerd door het Koreaanse middeleeuwse Joseon-tijdperk, waar ze het moeten opnemen tegen een reeks mythische bazen gebaseerd op Koreaanse folklore.

IMOOGI, DE KRACHTIGE BAAS VAN HET LAND VAN HET OCHTENDLICHT
Met angstaanjagende hoektanden en een huiveringwekkend gebrul, Imoogi, die na de lancering wordt uitgebracht, is een nieuwe eindbaas die spelers zullen tegenkomen tijdens hun reis door het Land of the Morning Light. Imoogi (wat ‘gigantische slang’ of ‘enorme slang’ betekent in de Koreaanse mythologie) kan worden uitgedaagd nadat spelers met succes elk van de andere bazen hebben verslagen die op de loer liggen in Land of the Morning Light. Het verhaal van Imoogi varieert van generatie op generatie, maar volgens Koreaanse legendes is het een gigantisch slangachtig wezen dat ernaar streeft een volwaardige draak te worden.

VECHT MET FOLKLORE IN HET LAND VAN HET OCHTENDLICHT
Imoogi is een van de vele folklore-geïnspireerde personages die wachten op spelers in Land of the Morning Light. De uitbreiding put uit oude mythen en fabels en plaatst spelers tegen unieke baasmonsters die moeten worden verslagen om het ware kwaad te ontdekken dat op de loer ligt in de schaduwen van de regio.

Spelers ontmoeten de woeste tijgerheer Sangoon, de wrede Golden Pig King, de wraakzuchtige geest Songakshi en meer tijdens de niet-lineaire missiereeks van de uitbreiding. Spelers kunnen de volgorde kiezen waarin ze tegenover de bazen staan, zodat ze hun eigen avontuur kunnen maken in een volwassen verhaallijn met 80 tussenfilmpjes, 40 vignetten en 6.000 volledig nagesynchroniseerde regels.

NIEUWE SPELUITDAGING: ‘BOSS BLITZ’
Voor de allereerste keer stapt Black Desert Online af van monstergrind door baasgevechten en een speciale nieuwe baasuitdaging, ‘Boss Blitz’, te introduceren. Als een baas eenmaal is verslagen in deze nieuwe modus, kunnen spelers zich meteen in de actie storten en die baas bevechten in aangepaste moeilijkheidsgraden om kans te maken op een plaats in de wekelijkse hitlijsten.

Elke baas, inclusief Imoogi, is gebouwd met verschillende gevechtsmechanismen en gevechtsstrategieën die met elk niveau moeilijker worden, dus spelers moeten hun tactiek aanpassen en verstandig investeren in Light Orbs (aanpasbare punten verdiend door voortgang van het verhaal) om ze allemaal te verslaan. Spelers kunnen hun baasvechtvaardigheden op de proef stellen door wekelijks met andere spelers te strijden om de hoogste score, georganiseerd per klasse.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x