Home Gaming Ghostbusters: Spirits Unleashed – Ecto Edition verschijnt dit jaar voor Nintendo Switch

Ghostbusters: Spirits Unleashed – Ecto Edition verschijnt dit jaar voor Nintendo Switch

by Pim, Sel

Ghostbusters: Spirits Unleashed werd voor het eerst uitgebracht op 18 oktober 2022 voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc via de Epic Games Store.

De Switch-versie zal draaien op een dynamische resolutie variërend van 720p (handheld-modus) tot maximaal 1080p, met een framerate van 30 frames per seconde.

“Als gamer wilde ik dat dit iets zou zijn waar ik trots op zou zijn en enthousiast om te spelen,” zei Chance Lyon, vicepresident technologie van IllFonic, in een persbericht. “De game zal op de Switch heel vertrouwd aanvoelen, net als op andere platforms, en het is een hoogwaardige port. Het belangrijkste is dat ik enthousiast ben om de game te spelen met mijn dochter, die exclusief op de Switch speelt.”

Hier is een korte samenvatting van de game, via IllFonic:

In Ghostbusters: Spirits Unleashed openen Ray Stantz en Winston Zeddemore de Firehouse voor jou en de nieuwe generatie Ghostbusters. Dit asymmetrische verstoppertje-spel is opgezet als een vier-tegen-een spel, waarbij spelers ofwel als onderdeel van een team van nieuwe Ghostbusters spelen, of als een Ghost. Deze titel stelt spelers niet alleen in staat om solo van het spel te genieten of met maximaal vier vrienden, maar biedt ook een online en offline singleplayer-modus in de vorm van AI-ondersteund spelen. Het verhaal ontvouwt zich naarmate je meer speelt (met tussenscènes). Voor degenen die al spelen, zal het verhaal verder worden uitgebreid in de Ecto Edition die later dit jaar verschijnt. Of je nu jaagt op spoken of juist spookt, de game is gemakkelijk te leren en leuk om onder de knie te krijgen!

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x