Home Gaming 30XX lanceert in 3e kwartaal dit jaar voor Nintendo Switch en PC

30XX lanceert in 3e kwartaal dit jaar voor Nintendo Switch en PC

by Pim, Sel

Batterystaple Games’ 30XX, een rogue-lite actieplatformer geïnspireerd door Mega Man X, wordt uitgebracht in het derde kwartaal van 2023. Het verlaat Steam Early Access voor pc en komt ook naar de Nintendo Switch. Als vervolg op de onderschatte game 20XX, bevat 30XX een geheel nieuwe artstijl en coöp-ondersteuning. Bekijk de onderstaande trailer, met speelbare personages Nina en Ace in actie, met dank aan IGN.

30XX is sinds februari 2021 beschikbaar geweest in Early Access en heeft onlangs een nieuwe Maker Mode toegevoegd voor door gebruikers gemaakte levels, onder leiding van WreckingPrograms, bekend van Mega Man Maker. Spelers kunnen stages ontwerpen voor speedruns of “grootschalige Metroidvania-levels” maken met vijanden, sub-bazen en puzzels om op te lossen.

Hoewel coöp online speelbaar is, kun je ook lokaal spelen op pc en Nintendo Switch. Het ondersteunt zelfs Joy-Cons op laatstgenoemde. Hoewel de voorganger uitdagend was, heeft het vervolg een Assist Mode voor degenen die zich meer richten op het verhaal. Natuurlijk kun je ook aangepaste modifiers genaamd Entropy Conditions instellen om de moeilijkheidsgraad te verhogen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x