Home Gaming Gerucht: Persona 3 Remake gaat Persona 3 Reload heten en moet deze winter verschijnen

Gerucht: Persona 3 Remake gaat Persona 3 Reload heten en moet deze winter verschijnen

by Pim, Sel

Geruchten over een remake van Persona 3 doen de ronde en het lijkt erop dat er binnenkort een aankondiging komt. Volgens insider Im A Hero Too op Twitter zou de remake de naam Persona 3 Reload dragen en naar verwachting dit jaar in de winter uitkomen (met november als mogelijke maand).

De onthulling zou naar verluidt plaatsvinden tijdens de Xbox Games Showcase op 11 juni, waarbij zowel Xbox als PlayStation als platforms worden genoemd. Ze beweren ook dat het een volledige remake is, maar niet “definitief” (wat kan duiden op enkele weggelaten inhoud). Andere geruchten, zoals Persona 5 T en Persona 6, zouden ook dit jaar worden aangekondigd.

Tom Henderson van Insider Gaming heeft afzonderlijk bevestigd dat de remake van Persona 3 in de maak is, maar “nog niet heeft kunnen achterhalen wanneer het spel wordt onthuld.” Veel van deze informatie komt overeen met wat andere insiders zoals NateTheHate hebben beweerd, en ook Atlus zelf heeft “spannende gebeurtenissen” gehypet voor 3 juli op Anime Expo 2023 (zelfs teasend dat “op het moment dat je dit leest, de kat uit de zak is”).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x