Home Gaming Resident Evil Village meer dan 8 miljoen keer verkocht

Resident Evil Village meer dan 8 miljoen keer verkocht

by Pim, Sel

Capcom heeft onlangs aangekondigd dat Resident Evil Village 7,9 miljoen exemplaren heeft verkocht tot 31 maart, wat betekent dat het slechts een kwestie van tijd was voordat het de mijlpaal van 8 miljoen zou bereiken. Zoals het blijkt, heeft Capcom nu officieel aangekondigd dat dit is gebeurd.

Op Twitter heeft de Japanse uitgever onlangs bekendgemaakt dat Resident Evil Village wereldwijd meer dan 8 miljoen exemplaren heeft verkocht op alle platforms sinds de lancering iets meer dan twee jaar geleden.

De first-person survival horror-titel heeft de afgelopen maanden aanzienlijke updates gekregen, wat waarschijnlijk heeft bijgedragen aan de verkoop, met de release van Winters’ Expansion in oktober vorig jaar, gevolgd door de lancering van een PlayStation VR2-versie eerder dit jaar.

In onze review van het basisspel bij de release hebben we het een score van 9/10 gegeven en zeiden we: “Resident Evil Village combineert op meesterlijke wijze spannende horror, opwindende actie, boeiende verkenning en meeslepende verhaalvertelling in een enkele sublieme ervaring, en levert een van de beste games in de geschiedenis van de geliefde survival horror-franchise van Capcom.”

Resident Evil Village is beschikbaar op PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x