Home Gaming Nieuwe Hearts of Iron IV uitbreiding krijgt trailer

Nieuwe Hearts of Iron IV uitbreiding krijgt trailer

by Pim, Sel

In tijden van crisis is het belangrijk om wendbaar te zijn, vooral wanneer je de zwakkere partij bent. Let op de snel veranderende diplomatieke omstandigheden, bouw een leger dat kan profiteren van weer en terrein om een superieure vijand te slim af te zijn, en zoek alternatieve wegen naar welvaart en veiligheid. Soms is de winter je enige bondgenoot. Zelfs als je niet kunt terugtrekken in de koude bossen, zijn er tactieken en technieken beschikbaar voor iedereen die de wapens opneemt tegen tirannie.

Arms Against Tyranny is het nieuwste immersion pack voor Hearts of Iron IV, Paradox Interactive’s bestverkopende grootse strategie oorlogsspel over de jaren rond de Tweede Wereldoorlog. In Arms Against Tyranny zullen spelers nieuwe alternatieve geschiedenissen en National Focus Trees tegenkomen voor de landen van Scandinavië en Finland, met een sterke nadruk op de Winteroorlog en de strijd van Finland tegen de Sovjet-invasie.

Dit pakket bevat ook nieuwe manieren om je wapenindustrie te ontwikkelen en wapenontwerpen te verkopen aan oorlogvoerende naties.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x