Home Gaming Dave the Diver’s krijgt Accolades Trailer

Dave the Diver’s krijgt Accolades Trailer

by Jos Vis

Om het Early Access-succes van hun debuuttitel te vieren, is MINTROCKET verheugd om een nieuwe Accolades-trailer voor Dave the Diver te onthullen. Met meer dan 11.000 spelersrecensies op Steam die de game als 97% “Overweldigend positief” rangschikken, kunnen fans geen genoeg krijgen van de diepzeevissen, sushi-restaurantmagnaat-mashup die in juni 2023 wordt gelanceerd.

Sinds de Early Access-lancering in oktober 2022 heeft Dave the Diver een stortvloed aan lof ontvangen en zijn publiek geboeid met eigenzinnige personages, prachtige pixelart en zeer verslavende gameplay. We hebben zelf al zoveel gezegd over de functies van Dave de duiker, dus laten we het eens omgooien en kijken naar wat deze prachtige citaten mogelijk heeft geïnspireerd!

“Verrassend ambitieus!”

Dave the Diver heeft meer te bieden dan op het eerste gezicht lijkt. Dit citaat heeft het alleen over wat spelers hebben meegemaakt in de EA-build, maar de lancering zal nog meer in petto hebben als Dave dieper duikt dan je zou verwachten.

“Een prikkelende mix waarvan ik niet wist dat ik die wilde.”
“Intens verslavend en met heel veel liefde gemaakt.”
“Dave the Diver heeft me verslaafd!”

Net zoals velen in onze ongelooflijke community ons erop hebben gewezen, verwijzen deze citaten naar hoe de gameplay van Dave the Diver een boeiende lus is die spelers terugtrekt voor meer en meer.

“Een van de meest memorabele rollenspelervaringen in een lange, lange tijd.”

Hoe verslavend de gameplay-loop ook is, we hebben onderweg ook enkele verhaalverrassingen die je zullen choqueren. Dave the Diver laat zeker een indruk achter.

In juni 2023 zullen Dave de duiker-spelers een wetsuit en zwemvliezen aantrekken als Dave en erin duiken om de mysteries van de Blue Hole te verkennen, terwijl ze een grote verscheidenheid aan vissen verzamelen om verse ingrediënten te leveren voor het sushi-restaurant van Mr. Bancho. Verken de Blue Hole overdag, serveer ’s avonds sushi en upgrade met je winst je uitrusting om dieper te duiken en te ontdekken welke vrienden, vijanden en verrassingen er onder de oppervlakte liggen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x