Home Gaming Secrets of Gloomrot vandaag uit

Secrets of Gloomrot vandaag uit

by Jos Vis

Stunlock Studios heeft vandaag aangekondigd dat de langverwachte eerste grote update van V Rising, “Secrets of Gloomrot”, vandaag uitkomt! Deze gratis update markeert de viering van het eenjarige jubileum van de zeer succesvolle Early Access-lancering van V Rising, die heeft geleid tot massale lovende kritieken en meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren.

Welkom in het aangrijpende bioom van Gloomrot, een kolossale nieuwe zone met twee verschillende regio’s die verwrongen zijn door het nastreven van sinistere wetenschap. Dit is een van de vele vernieuwingen in het toch al uitgestrekte gebied van Vardoran, waardoor er nog meer te ontdekken en te veroveren valt. Met al deze extra ruimte is er nu meer te doen; De vampirische gameplay van V Rising is verbeterd met nieuwe items, soorten vijanden, gevechtsopties en gameplay-functies:

BOUW EPISCHE KASTELEN

Met deze update komen kastelen met meerdere niveaus, het nieuwe territoriumsysteem en ingrijpende verbeteringen bij het bouwen en inrichten van je hol! Eindelijk heb je de tools om een machtige citadel te maken die jouw kracht waardig is.

VOER GLOOMROT IN

Een enorme nieuwe zone met twee unieke gebieden die verwrongen zijn in het nastreven van wrede wetenschap. Reis door schadelijke valleien en door bliksem getroffen hooglanden en confronteer groteske experimenten en robotwonderen die zijn voortgekomen uit de verwrongen geesten van de Trancendum.

ONTDEK EEN VERNIEUWDE WERELD

Vardoran is opnieuw bedacht! Van prachtige nieuwe vergezichten met angstaanjagende en raadselachtige nieuwe vijanden tot de vervloekte, verstikkende mist die de Cursed Forest-ervaring vervormt, je kunt de door mensen geteisterde landen ontdekken alsof het je eerste keer is.

GEËVOLUEERDE GEVECHTEN

Confronteer deze nieuwe bedreigingen met een geascendeerd spreukensysteem dat is vernieuwd om elke spreukschool een uniek gevoel te geven, inclusief de nieuwe Storm-magie. Pas je magie aan met nieuwe spreukjuwelen. Sla hordes vijanden neer met de overweldigende slagen van het slagzwaard, of ga voor verwoesting door zwartkruit met de dubbele pistolen.

JACHT OP 13 NIEUWE BOSSES

Nieuwe krachten zwerven door het land. Bovenop de 30 nieuwe soorten vijanden om te overwinnen, zijn er 13 nieuwe V Blood-bazen te vinden in het hele land Vardoran. Versla ze in epische confrontaties, zodat je hun bloed kunt drinken om hun kennis en vaardigheden op te doen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x